Produkter

Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande sidor

På vitvarumaklarna.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt.

Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

Mer om oss

Vitvarumäklarna har sålt vitvaror på nätet i över 20 år, det gör att vi kan erbjuda dig en förstklassig service med kompetent, erfaren och kunnig personal. Att du ska känna dig trygg, i dina val av produkter, är vårt mål. Därför erbjuder vi funktionella vitvaror som varar, fast på ett tryggare, billigare och enklare sätt.
Sedan 2005 är Vitvarumäklarna en del av EEL-koncernen. Det ger oss tillgång till 55 000 kvm lageryta och gör att vi kan leverera vitvaror snabbt och enkelt över hela landet.

Med tre små fina ord kan man sammanfatta Vitvarumäklarna.

TRYGGT

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp, därför erbjuder vi en rikstäckande service och 1 års garanti på alla våra elektriska produkter. Självklart gäller reklamationsrätten i 3 år.

BILLIGT

Vi har inga fysiska butiker som kostar en massa pengar. Det gör att vi kan ge dig ett mycket bättre pris. Att vi har ett stort lager för alla våra vitvaror gör ju inte saken värre, då vi kan göra större inköp till ett lägre pris.

ENKELT

Eftersom vi är en butik på nätet så har vi inga speciella öppettider och vi finns inte på platser som är svåra att hitta eller krångliga att ta sig till. Summa summarum så handlar du när det passar dig. Dessutom ingår hemkörning i priset. Inom 3-7 arbetsdagar har du din beställning levererad
direkt hem till tomtgränsen.
Är det något du undrar över eller om det är en vara som du saknar och vill ha pris på så ring 010-220 40 90 eller skicka ett mail till info@vitvarumaklarna.se.


Välkommen till Vitvarumäklarna!